Valerikosrekisteri äidille, seitsemän lastensuojelun viranomaista esitutkinnassa

Valerikosrekisteri äidille, seitsemän lastensuojelun viranomaista esitutkinnassa.

Muistatko viime vuonna kirjoittamani Suomen lapsikaupan uhri-artikkelin 5v. Mariasta,  joka joutui lapsikaupan kynsiin sosiaalityöntekijöiden tekemien virheellisten mainintojen takia Suomessa. Kirjoitin tästä artikkelin ja olen nyt tämän jutun parissa ollut jo yli vuoden. Hänet sijoitettiin vahingossa 3 vuotta sitten, Maria on edelleen sijoitettuna pois kotoaan.

Yksi hankalimmista vuosista koko elämässäni. Olen nähnyt omin silmin kuinka Oulun lastensuojelun sosiaalityöntekijät ja johtohenkilöt rikkovat lakia ja ihmisoikeuksia toistuvasti. Julkaisin artikkelin vuosi sitten asiakirjoineen, ajattelin, että se toisi uskottavuutta tähän koko epäoikeudenmukaisuuteen, mutta ei. Kun julkaisin Maria-artikkelin viimevuonna, lapsen ja äidin keskenäiset puhelut lakkautetettiin kokonaan ja sosiaalityöntekijät uhkailivat äitiä lapsella.
Facebookissa, netissä monet vastasivat tähän artikkeliin: EI TOMMOISTA TAPAHDU SUOMESSA, EI TUO VOI OLLA TOTTA. ÄITI ON VARMASTI SEN ANSAINNUT. Näin vastaavat ihmiset, jotka eivät tiedä, tunne eivätkä halua tietää eikä tuntea. En vaan ymmärtänyt miksi kukaan ei auta. Äiti oli aivan yksin, kukaan ei auttanut häntä.
Pistimme päät yhteen ja tajusimme kaiken tapahtuneen jälkeen, että meidän tuleekin tietää enemmän kun itse sosiaalityöntekijät ja mikä tärkeintä; on tietää laillisesti mikä on oikein ja mikä väärin ja taistella uupumatta.
Avaan tuoreen Iltalehden Espanjassa juhannusaattona ja ilokseni huomaan uutisartikkelin Marian tapauksesta: Valerikosrekisteri äidille, seitsemän lastensuojelun viranomaista esitutkinnassa. Marian tulee päästä kotiinsa perheensä luokse kolmen menetetyn vuoden jälkeen. Auta allekirjoittamalla, kommentoimalla ja jakamalla adressi.
Iltalehti http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062321783174_uu.shtml
Adressi http://www.adressit.com/5v_maria_suomen_lapsikaupan_uhri
ER-blogi http://espanjaariisumassa.jaaespanjaan.com/shokkiuutinen-suomesta-leviaa-espanjassa/
Nina Celikel Written by:

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *