Karkit ja sipsit Espanjassa

Karkit ja sipsit Espanjassa… Rakastan karkkeja ja kaikista eniten suklaata. Suklaa on heikkouteni. Kun saavuin Espanjaan menin kaupan karkkihyllylle, kioskin tiskille, karkkikauppaan ja mistään en saanut nameja, jotka maistuisi. Voit ottaa vihreen, keltaisen ja jopa punaisen namin ja kaikki maisuvat samalta!! Tämä ei voi olla totta, koko Espanja syö nameja, jotka ei maistu. Suklaat ovat samat kun Suomessa: Mars, Lion, Snickers, Milka, Nestle, Toblerone, mutta ne ei tyydytä minua niin kuin Tupla, DaCapo, Dumle, Marianne, Pandan suklaarusinat, neekerinsuukot (niihin nimi taidettiin vaihtaa) ja Fazer.

Joulu on tässä ihan askeleen päässä ja kaupat täällä täyttyy suklaarasioista ja muista herkuista. Minun loputon odotus kunnon suklaarasiasta alkaa. Semmonen rasia missä on konvehteja eri täytteillä ja kunnon suklaalla niin kun Suomessa. Täällä on Nestlen Caja Roja ja Lindt konvehtirasiat, jotka ei toimi!

Sipsit sama juttu. Suomessa sipseissä on makua. Grillisipsit, juustonaksut, Manhattan sipsit…niitä on. Täällä on nyt vasta alettu maustamaan niitä sipsejä, mutta se ei silti ole sama juttu ja dippijauheet sekä kermaviilit voit myöskin unohtaa. Vai onko näin?

Kymmenen vuotta kärsimystä ilman kunnon nameja, sipsejä ja muita eksyn sattumalta Los Pacosiin, Fuengirolaan ja näen kyltin, jossa lukee Kauppa! Hieroin silmiäni, en ollut uskota. Siinä se oli, kauppa josta löytyi kaikki suomalaiset herkut. Minulla oli tuolloin mukanani vähäsen rahaa, tarkoituksenani oli ostaa koko kauppa tyhjäksi. Ostin mitä pystyin ja söin kaikki saman päivän aikana, mutta olin onnellinen, maha kipeänä, mutta onnellinen.

Kauppoja, josta saa suomalaisia elintarvikkeita on Fuengirolassa ainakin kolme, mutta sitä en tietenkään voinut vielä siskolleni kertoa kun hän oli juuri lähettänyt suklaa-, karkki-, leipäpaketin Suomesta. <3

Pikku toiveeni: Haluan Malagaan suomalaisen torimyyjän, joka myy Suomessa 20-25€ pusseja, jotka täytetään eri konvehtirasioilla pienen shown taluttamana aina markkinoilla ja toreilla. Varmasti toimisi varsinkin joulun alla.

Makeaa alkavaa viikkoa!

 

Nina Celikel Written by:

One Comment

  1. Henna
    octubre 18
    Reply

    Ihanaa että Kauppa kauppa saa ansaistsemaansa huomiota. Hyvä palvelu, ja hinnat ei todellakaan niin pahat kuin monissa ns. suomikaupoissa tykkään isosti <3

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *