10 vinkkiä alennusmyynteihin Espanjassa

1.1.2016 alkavat alennusmyynnit monella paikkakunnalla, mutta 7.1.16 alkavat virallisesti alennusmyynnit koko Espanjassa. Alennuksessa ovat yleensä talvikauden tuotteet. Espanjassa alennusmyynnit jaetaan kolmeen osaan. Ensinmäinen osa, jossa alennus tuotteissa alkaa -30% ja kestää noin kolme viikkoa. Toinen osa on yleensä -50% ja kestää myöskin toiset kolme viikkoa ja sitten lopullinen alennus jopa -70% alennuksella. Voit shoppailla 31.3.16 asti nauttien löydöistä.

10 kullanarvoista vinkkiä:

1. Ostoskeskukset ovat ideaalinen paikka ale-ostoksille. Jos haluat välttyä jonoilta muista mennä 14:00-17:00, se on aika jolloin espanjalaiset ovat syömässä ja lepäämässä.

2. Alennettuja tuotteita ei yleensä voi varata.

3. Jos lähdet vaateostoksille, muista pistää mukavat vaatteet ja kengät, jotka on helppo ottaa pois kun koitat alennettuja tuotteita.

4. Walkman kehiin. Oma musiikki on hyvä idea, nimittäin ostoskeskuksissa kauppojen musiikki on kovemmalla alennusten aikaa ja voi stressata herkempiä.

5. Pidä rahasi hyvin tallessa. Alennusten aikana kadut ovat täynnä ostajia näin myös taskuvarkaita.

6. Taras tarkoittaa tuotteita, joissa on jonkinlainen virhe ja yleensä ne ovat alennuksessa, joten varo ostaessa, että ne eivät mene sekaisin kauden ale-tuotteiden kanssa.

7. Älä mene ostoksille 15 minuuttia ennen kaupan sulkemista. Alennusmyyntien aikana monien kauppojen myyjät tekevät runsaasti ylitöitä palkatta, he eivät halua ylitöitä takiasi.

8. Muista säilyttää kuitti siltä varalta jos ostamasi farkut eivät mahdukkaan. Voit vaihtaa ne esimerkiksi kolmannella alennuskaudella, jolloin voit saada farkuista lisäalennuksen.

9. Jos varaat ennen alennusmyyntejä ja ostat varaamasi tuotteen alennuksien aikana saat haluamasi tuotteen ale-hintaan.

10. Internetin kautta halvemmalla. Alennusmyynnit alkavat myös monien kauppojen nettisivuilla monesti halvempaan hintaan kun itse kaupassa.

Meinaatko sinä käydä alennusmyynneissä? Jaa kokemuksesi!

Nina Celikel Written by:

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *